


Coquelet la cuptor cu bere
Ingredients
- 1 coquelet eu am avut coquelet Edenia
- 2 linguri ulei de măsline
- 200 ml bere
- sare
- piper
Instructions
- Am preîncălzit cuptorul la 180 de grade cu ventilație, am spălat coquelet-ul și l-am uscat cu un prosop de hârtie, l-am masat cu ulei de măsline(dacă nu aveți ulei de măsline, puteți folosi ulei de care aveți), am pus sare, piper, boia de ardei dulce și un cațel de usturoi în burta coquelet-ului, l-am pus într-un vas yena, am adăugat 200 ml bere, am acoperit cu capacul vasului( dacanu aveți vas cu capac, puteți acoperi cu folie de aluminiu) și l-am băgat în cuptorul preîncălzit.

- L-am lăsat în cuptor cu capac pentru 30 de minute, apoi am dat capacul la o parte și am mai lăsat câte 12 minute pe fiecare parte, cât să se rumenească. Eu l-am oprit când arăta așa.

Notes
Nutrition
Serving: 250g
Tried this recipe?Let us know how it was!


