
Ingredients
- 2 ouă medii/mari
- o mână de frunze de spanac
- sare și piper
- câțiva stropi de ulei de măsline Eu folosesc acest pulverizator.
- 30 g cașcaval răzuit
- câteva felii de roșii cherry (opțional)
Instructions
- Punem ouăle într-un blender.
- Adăugăm spanacul, sarea și piperul și mixăm până când obținem un amestec omogen.
- Într-o tigaie antiaderentă, pulverizăm câțiva stropi de ulei.
- Când tigaia este bine încălzită, adăugam amestecul de ouă cu spanac.
- Punem capac și coacem la foc mic / mediu pe ochiul mediu aroximativ 1-2 minute sau până când vedem că s-a copt bine.
- Când s-a copt bine pe o parte, punem o farfurie mare desupra tigaiii și printr-o miscare fermă, întoarcem omleta.
- Apoi, de pe farfurie, o punem înapoi în tigaie pe partea cealaltă.
- Acum, vom punem imediat cașcavalul răzuit pe toată suprafața omletei și dacă dorim punem și feliile de roșii.
- În maxim 2 minute va fi gata și cealaltă parte.
- Vedeți în video mai jos cum am făcut.
- Am mutat omleta pe o farfurile și am rulat-o ca pe o clătită cât încă era fierbinte.

- Am lăsat-o să se răcească și apoi am feliat-o.

Video
Abonează-te la Canalul meu de youtube pentru a nu rata nici un video!
Notes
Dragilor, cu deosebit de multă încântare vă prezint astăzi rețeta mea delicioasă de omletă cu spanac și cașcaval.
Copilul meu nici nu voia să audă de spanac. Chiar și când i-am spus că aș putea să-i fac omletă cu spanac nu a fost deloc încântat.
Însă când a văzut feliile de omletă cu spanac în această formă imediat a vrut să guste și surpriză: i-a plăcut foarte mult și gustul. 🙂
În mod încântător și surprinzător, nu se simte gustul de spanac 🙂
Aspectul este atât de plăcut, că aș pune feliile astea și pe un platou cu aperitive. 🙂
Vă încurajez să încercați rețeta mea delicioasă și super ușor și rapid de făcut.
Necesită ingrediente simple, la îndemână, pe care este posibil să le aveți deja în casă.
Această omletă cu spanac poate fi o încântare atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
Se poate face fie cu spanac proaspăt, fie cu spanac congelat (dezghețat în prealabil)
Cu tigaia potrivită, uleiul este necesar în foarte reduse (picături).
Pentru o bună pulverizare a uleiului, eu folosesc acest pulverizator.
De la mic la mare, toată lumea a apreciat această omletă delicioasă cu spanac și cașcaval.
Ar putea să îți placă și rețeta mea de Ometă cu cartofi
Vezi și rețeta mea de Omletă cu sos de roșii și brânză la cuptor
#omletă #cu #spanac #și cașcaval #rețetă #delicioasă #și #video
Abonează-te la Canalul meu de youtube pentru a nu rata nici un video!
Vezi și pagina de Facebook , de unde afli toate noutățile din site și youtube.
Tried this recipe?Let us know how it was!





