Go Back Email Link
+ servings

Omletă cu mărar și cascaval

Micul dejun este considerat cea mai importantă masa a unei zile. Încearca rețeta mea de omletă cu mărar și cașcaval, ușor de facut.
5 from 5 votes
Prep Time 10 minutes
Fel de mâncare mic dejun
bucatarie Românească
Servings 2
Calorii

Equipment

  • o tigaie antiaderentă

Ingredients
  

  • 5 ouă
  • 1 lingurită ulei
  • câteva fire de mărar după gust
  • ceapă verde cât preferați
  • 50 g cașcaval răzuit sau telemea, mozzarella, etc
  • sare
  • piper

Instructions
 

  • Punem la âncins o tigaie antiaderentă cu câțiva stropi de ulei
  • Tocăm puțin mărar și ceapă verde
  • Batem 5 ouă, cu sare, piper
  • Adăugăm mărarul și ceapa verde
  • Punem la copt în tigaia încinsă în prealabil și acoperim cu capac.
  • Când omleta s-a copt pe o parte, o întoarcem cu ajutorul unei farfurii pe partea cealaltă.
    omletă-cu-marar-si-ceapa
  • Imediat punem brânza razuită deasupra și acoperim cu capac. In maxim două minute este gata.
    omletă-cu-marar-si-ceapa.jpg

Notes

Uite o rețetă de mic-dejun potrivită pentru toată familia. Este foarte gustoasă și se face foarte ușor.
cuvant cheie omletă, omletă-cu-mărar, omletă-cu-mărar-și-cașcaval
Tried this recipe?Let us know how it was!