Omletă cu mărar și cascaval
Micul dejun este considerat cea mai importantă masa a unei zile. Încearca rețeta mea de omletă cu mărar și cașcaval, ușor de facut.
Prep Time 10 minutes mins
Fel de mâncare mic dejun
bucatarie Românească
- 5 ouă
- 1 lingurită ulei
- câteva fire de mărar după gust
- ceapă verde cât preferați
- 50 g cașcaval răzuit sau telemea, mozzarella, etc
- sare
- piper
Punem la âncins o tigaie antiaderentă cu câțiva stropi de ulei
Tocăm puțin mărar și ceapă verde
Batem 5 ouă, cu sare, piper
Adăugăm mărarul și ceapa verde
Punem la copt în tigaia încinsă în prealabil și acoperim cu capac.
Când omleta s-a copt pe o parte, o întoarcem cu ajutorul unei farfurii pe partea cealaltă.
Imediat punem brânza razuită deasupra și acoperim cu capac. In maxim două minute este gata.
Uite o rețetă de mic-dejun potrivită pentru toată familia. Este foarte gustoasă și se face foarte ușor.

cuvant cheie omletă, omletă-cu-mărar, omletă-cu-mărar-și-cașcaval