zeama de la o lămâiesau bors, dacă aveți și preferați
Instructions
Pregătim ingredientele și le spălam.
Se pune un vas cu apă și sare la fiert. Eu am folosit o oală de 4 litri.
Când apa ajunge în punctul de fierbere adăugăm ceapa întreagă( mie nu îmi place ceapa în ciorbă și de aceea doar o fierb și apoi o arunc. )
Tăiem cartofii și tocăm morcovii și îi adăugăm peste apa cu ceapă
Când cartofii sunt aproape fierți, tocăm și zarzavatul și il adăugăm parțial. Un sfert din cantitate îl păstrăm pentru a-l pune la final.
Mai lăsăm 2-3 minute să fiarbă, gustăm, punem dacă mai trebuie sare, piper iar apoi oprim focul.
Scoatem ceapa cu ajutorul unuei linguri și o aruncăm.
Stoarceam zeama de la o lămâie și o adăugăm. Amestecăm și verificăm dacă este suficient.
Adăugăm restul de zarzavart și punem capacul.
Notes
Dragilor,Dacă și vouă vă place ciorba în general, vă recomand să încercați și această variantă, extrem se simplă de ciorbă de cartofi cu leuștean.Atât de simplu este de făcut. Nu mai spun cât de bine miroase a leustean. Încearcă rețeta mea de ciorbă de cartofi cu leuștean, simplă, rapidă și foarte ușor de făcut. Descoperă rețeta mea delicioasă de bors de cartofi cu leustean. Este o rețetă de post sănătoasă și rapid de pregătit, plină de vitamine.De la mic la mare, toată lumea a savurat ciorba de cartofi cu leuștean.Ar putea să îți placă și rețeta mea de Supă cremă de linte de postVezi și rețeta mea de Pate de linte de post
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok