fbpx
Pancakes de post

Pancakes de post Rețetă fără zahăr și video

5 from 1 vote
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Fel de mâncare Breakfast, cină, desert, gustări, mâncăruri de post, mic dejun, PRAJITURI, rețete pentru copii
bucatarie internațional
Servings 4
Calorii

Ingredients
  

  • 190 ml apă acidulată
  • 50 ml ulei vegetal
  • 2 linguri miere de albine
  • 50 g stafide
  • 190 g făină tip 650
  • 1 linguriță praf de copt
  • ½ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 căpăcel aromă de vanilie (păstaie, extract, esență)
  • 1 praf de sare

Instructions
 

  • Punem în cana blenderului mai întâi ingredientele umede: apa, mierea, aroma și uleiul.
  • Apoi adăugăm ingredientele uscate: făina(amestecată cu praful de copt și cu bicarbonatul de sodiu), stafidele, sarea.
  • Mixăm totul cu blenderul până când obținem un aluat omogen.
  • Punem o tigaie antiaderentă la încins.
  • Apoi turnăm pancakes, cu cana. Într-o tigaie cu diametrul de 26 de cm am facut câte 4 pancakes în același timp. Vezi în video mai jos cum am făcut.
  • Coacem aproximativ câte un minut pe fiecare parte.
  • Este important să coacem pancakes în tigaia bine încinsă. Din momentul în care le punem la copt, vom avea grijă să avem o flacără maxim medie, să se coacă bine.
  • Așa arătau când erau gata. Sunt bine crescute, pufoase.
    pancakes de post

Video

Abonează-te la canalul meu de Youtube și nu rata nici un video!

Notes

Pancakes de post. Descoperă rețeta mea delicioasă de pancakes de post, fără zahăr adăugat. Un desert rapid și gustos pentru toată familia.

Îți recomand să încerci rețeta mea, să te lași surpins de cât de ușor și rapid se pregătește acest desert de post.
Ceea ce vei obține este o textură pufoasă, plăcută, cu gust moderat de dulce.
Ce îmi place în mod deosebit la această rețetă este faptul că necesită ingrediente simple, pe care foarte probabil le ai deja în casă.
Eu am ales să le servesc cu dulceață.
De la mic la mare, toată familia a savurat aceste pancakes de post delicioase.
Dacă ai sirop de arțar sau agave, deopotrivă se potrivește ca îndulcitor în locul mierii de albine.
De asemnea poți folosi ulei de floare soarelui sau de migdale sau unt de cocos, etc.
Tigaia trebuie să fie bine încinsă atunci când începem să coacem pancakes. Însă în timpul coacerii flacăra trebui să fie mică maxim medie (să se coacă bine fără a le rumeni prematur).
Cu toată căldura vă recomand să încercați rețeta mea simplă și rapidă de post.
Ar putea să îți placă și rețeta mea de Biscuiți de ovăz de post
Eu vă recomand să vă uitați la rețeta video pentru că acolo, puteți observa mai bine cum e textura și alte detalii.
Se potrivesc extrem de bine ca gustare sau ca cină /mic dejun.
Este ușor să ții post cu asemenea preparate.
Ar putea să vă placă și rețeta mea de Pate de linte cu nuci și semințe de post
Abonează-te  la Canalul meu de youtube pentru a nu rata nici un video! 
Vezi și pagina de Facebook , de unde afli toate noutățile din site și youtube.
#pancakes #de#post #rețetă #fără#zahăr #și #video #rețeteușoare #tomskitchen#rețeteinternaționale #pancakesdepost  
cuvant cheie pancakes, pancakes-cu-apa, pancakes-cu-miere, pancakes-de-post, pancakes-fara-zahar, pancakes-reteta-simpla, pancakes-rețeta-vegana, rețete-culinare, retete-de-post
Tried this recipe?Let us know how it was!

Join the Conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Întreg continutul www.tomigateste.ro, incluzând text și imagini aparțin autorului tomskitchen.ro Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorului. Toate drepturile sunt rezervate, în acord cu dispozițiile Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a propietății intelectuale. © Copyright 2025. All rights reserved.
Close