fbpx
Cotlet la tigaie

Friptură de cotlet de porc la tigaie delicios

5 from 1 vote
Prep Time 5 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 30 minutes
Fel de mâncare fel principal, prânz, rețete cină
bucatarie internațional, Românească
Servings 3
Calorii

Ingredients
  

  • 6 felii de cotlet de porc
  • ulei de măsline aproximativ 25 ml
  • sare și piper
  • boia de ardei dulce
  • usturoi (opțional)

Instructions
 

  • Pregătim ingredientele.
    Ingrediente friptura de cotlet
  • Spălăm feliile de cotlet și apoi le uscăm bine cu un prosop de hârtie.
  • Le punem apoi într-un bol și turnăm peste ele uleiul și condimentele.
  • Amestecăm totul până când sunt toate feliile cuprinse de acest amestec de ulei și condimente.
  • Acoperim bolul cu o folie alimentară și îl punem în frigider pentru aproximativ o oră. Puteți să îl lăsați la frigider și peste noapte.
  • Apoi, după ce a trecut timpul de stat la rece, punem o tigaie la încins, apoi adăugăm feliile de cotlet în tigaie și le lăsăm pentru aproximativ 5 minute să se gătească. Le întoarcem pe fiecare parte progresiv, până când aspectul este uniform, pe ambele părți.
  • După 5 minute, punem capacul și mai lăsăm încă 5 minute să se gătească.
  • După aceea, dăm la o parte capacul și le întoarcem pe cealalată parte. Punem iar capacul și mai lăsăm să se gătească încă 5 minute. Apoi dăm la o parte capacul și mai gătim până când se evaporă apa. Au mai durat încă 5 minute până când au fost gata.
    Friptură de cotlet la tigaie.
  • Așa arăta friptura pe platou.
    friptură de cotlet

Video

Notes

Dragilor,
Vă prezint astăzi o friptură bine rumenită dar suculentă, ușor și rapid de făcut: cotlet de porc la tigaie super delicios.
Acest cotlet la tigaie iese spectaculos atât ca aspect cât și ca textură și gust.
Gătirea acestuia așa, în prealabil marinat și apoi gătit cu capac, îi conferă acestuia o savoare deosebită.
Este absolut încântător cum poți face o friptură la tigaie dar să ai rezultat ca de friptură la cuptor.
Eu vă recomand să încercați rețeta mea simplă 100% rapidă și delicioasă de cotlet la tigaie.
De când am descoperit această rețetă, mă asigur mereu că am în congelator și câteva felii de cotlet, puse fiecare în câte o pungă.
Congelate individual, îți oferă ocazia să scoți și să gătești atât cât ai nevoie. În plus, când sunt congelate individual feliile de cotlet îngheață mai rapid și se dezgheață mai rapid. 😉
De la mic la mare, toată lumea savurează mereu această friptură de cotlet la tigaie.
Chiar și băiețelul meu, care multă vreme nu a fost pasionat de fripturi, mânâncă cu plăcere acestă friptură de cotlet de porc la tigaie.
Eu vă încurajez să încercați.
De această dată, am servit acest cotlet cu Carofii wedges la cupor
Ar putea să vă placă și rețeta mea de Friptură înăbușită de copănele
Vezi și rețeta mea super delicioasă de Friptură de curcan la cuptor cu sos de ciuperci
Abonează-te  la Canalul meu de youtube pentru a nu rata nici un video! 
 
Vezi și pagina de Facebook , de unde afli toate noutățile din site și youtube. #friptură #de #cotlet
cuvant cheie carne-friptă, carne-friptă-la-tigaie, cotlet, cotlet-de-porc, cotlet-la-tigaie, cum-se-face-friptura-inabusita, cum-se-gateste-cotletul, friptură-de-cotlet, friptură-de-porc, idei-de-cina, rețete-cu-carne, rețete-rapide
Tried this recipe?Let us know how it was!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Întreg continutul www.tomigateste.ro, incluzând text și imagini aparțin autorului tomskitchen.ro Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorului. Toate drepturile sunt rezervate, în acord cu dispozițiile Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a propietății intelectuale. © Copyright 2025. All rights reserved.
Close