Piept de pui la tigaie cu sos Rețetă video
Ingredients
- 2 bucăți de piept de pui fără os
- 4 roșii bine coapte
- 1 cățel de usturoi
- busuioc proaspăt (cât vă place)
- sare
- piper
- ulei de măsline
Instructions
- Pregătim ingredientele.

- Decojim roșiile. Când roșiile sunt bine coapte este foarte ușor să le decojim. Vedeți în video mai jos cum am făcut. Dacă faceți această rețetă în sezonul rece, puteți opta pentru roșiile decojite de la Cirio.
- Feliem pieptul de pui. În video mai jos puteți vedea cum am făcut. Eu prefer fâșii putin mai lungi pentru acest preparat.
- După ce am feliat pieptul de pui, putem să îl asezonăm cu sare, piper și să pulverizăm puțin ulei de măsline. Dacă sunteți interesați, găsiți aici pulverizatorul pe care îl folosesc și eu.
- Gătim pieptul de pui într-un wok sau o tigaie antiaderentă. Vedeți în video mai jos cum am făcut. Practic, nu a durat mai mult de 10 minute gătirea pieptului de pui. După ce s-a rument pe ambele părți, am pus capacul pentru aproximativ 2 minute. Apoi, l-am mai gătit pe ambele părți până s-a evaporat apa de la condens, iar culoiarea era rumenă și plăcută.
- Între timp, am tocat mărunt roșiile decojite.
- Când pieptul de pui era gata, am adăugat și roșiile tocate, peste pieptul de pui în wok.
- Am pus apoi sare și piper.
- Apoi am zdrobit cățelul de usturoi și l-am adăugat.
- Am adăugat busuioc proaspăt și am pus capac. Am mai gătit totul aproximativ 5 minute. Când am ridicat capacul , am mai amestecat cam 1-2 minute șă se mai evapore apa și când a ajuns la consitența dorită, am oprit gătirea. Vedeți în video mai jos cum era consistența sosului când era gata.
- Din aceste cantități am obținut două porții delicioase și încântătoare de piept de pui la tigaie cu sos și busuioc.

Video
Abonează-te la canalul meu de Youtube și nu rata nici un video!
Notes

Abonează-te la Canalul meu de youtube pentru a nu rata nici un video!
Vezi și pagina de Facebook , de unde afli toate noutățile din site și youtube. #pui #la #piept #de #pui #cu #sos
Tried this recipe?Let us know how it was!
