
Omletă cu mărar și cascaval
Micul dejun este considerat cea mai importantă masa a unei zile. Încearca rețeta mea de omletă cu mărar și cașcaval, ușor de facut.
Equipment
- o tigaie antiaderentă
Ingredients
- 5 ouă
- 1 lingurită ulei
- câteva fire de mărar după gust
- ceapă verde cât preferați
- 50 g cașcaval răzuit sau telemea, mozzarella, etc
- sare
- piper
Instructions
- Punem la âncins o tigaie antiaderentă cu câțiva stropi de ulei

- Tocăm puțin mărar și ceapă verde
- Batem 5 ouă, cu sare, piper

- Adăugăm mărarul și ceapa verde

- Punem la copt în tigaia încinsă în prealabil și acoperim cu capac.

- Când omleta s-a copt pe o parte, o întoarcem cu ajutorul unei farfurii pe partea cealaltă.

- Imediat punem brânza razuită deasupra și acoperim cu capac. In maxim două minute este gata.

Notes
Tried this recipe?Let us know how it was!







