Cremă De Zahăr Ars Delicioasă Rețetă Simplă și Video
Cât este de delicioasă această cremă fină de zahăr ars! Este o adevărată încântare. Dragilor, încercați și voi rețeta mea simplă!
Bucătăria franceză cea mai caracteristică este cea pariziană. Alimentele se pregătesc cu unt, metoda înăbușirii fiind cea mai des folosită. Carnea și sosurile se prepară, uneori, cu vin – băutură nelipsită. Prima masă este micul dejun. Salata verde, brânzeturile și fructele asortate încheie cele cinci mese principale.
Cât este de delicioasă această cremă fină de zahăr ars! Este o adevărată încântare. Dragilor, încercați și voi rețeta mea simplă!
Încearcă și tu rețeta mea de crepes suzette( clatite franțuzești sau clătite cu sos de portocale) absolut delicioasă!
Încearcă rețeta mea absolut delicioasă de frigănele sau pâine cu ou, perfectă pentru micul dejun și gata in doar 10 minute.
Această rețetă de coquelet este foarte gustoasă și se face în mai puțin de o oră.
Îți plac foarte mult choux a la creme și eclerele? Vă recomand cu încântare să încercați rețeta mea de choux a la creme și eclere.
Aceasta este o rețetă de pate de ficat de pui cu gust mai puțin intens de ficat.