Chiftele de dovlecei sau chiftele de legume Rețetă video
Descoperă rețeta mea delicioasă a chifteluțelor de dovlecei. Gustare perfectă pentru zilele de vară dar nu numai.
Morcovul (Daucus carota) este o rădăcină vegetală, de culoare oranj. Partea comestibilă a plantei este rădăcina. Este o plantă bienală, în primul an frunzele produc alimentul plantei, iar tuberculul înmagazinează zaharuri pentru ca planta să înflorească în al doilea an.
Descoperă rețeta mea delicioasă a chifteluțelor de dovlecei. Gustare perfectă pentru zilele de vară dar nu numai.
Acest sote de legume este bază excelentă pentru mâncarea de post. De asemenea este o garnitură perfectă pentru somon la cuptor sau grătar.
Dragilor, când spui piftie, cam spui că e sărbătoare. Așa e tradiția la noi. Rețeta pe care v-o propun astăzi este piftia de pasăre, preferata mea.
Această salată de varză cu morcov este o idee pentru cină, gata în 5 minute. De asemenea se potrivește de minune ca garnitură pentru friptură.
Astăzi vă prezint cu deosebită încântare rețeta mea simplă dar foarte delicioasă de ardei umpluți de post cu ciuperci, ușor de făcut.
Vă recomand cu căldură să încercați rețeta mea simplă, rapidă și 100% delicioasă de paste cu legume de post. Este o mancare de post nutritivă.
Astăzi vă prezint cu plăcere, rețeta mea delicioasă de supă cremă de cartofi cu praz, de post extrem de simplă și ușor de făcut.
Iată o mâncare de post foarte gustoasă și ușor de făcut. Se potrivesc de minune atât ca gustare inclusiv pe platouri festive, dar și ca cină sau chiar prânz.
Rețeta mea de salată de morcov cu țelină și semințe de dovleac se potrivește foarte bine ca cină și este o gustare de post sau vegetariană excelentă.
Absolut deliciosi sunt acesti ardei umpluți. Rețeta mea de ardei umpluti este o rețetă tradițională, cu o singură exceptie: lipseste grăsimea tradițională.